O Nama

Dr Bošnjak

Stomatološka ordinacija “Dr Bošnjak” osnovana je 1999. godine. Od tada, 23 godine posluje i broji mnoštvo zadovoljnih pacijenata. Pružamo usluge iz svih oblasti stomatologije, uz stručan kadar i savremenu opremu i materijale. Naš tim čine tri doktora stomatologije, specilalista oralne hirugije, specijalista ortopedije vilica i stomatološka sestra.

Naš Tim

Privatna stomatološka praksa je osnovana 1999. godine, a osnivač i vlasnik je stomatolog dr Slavica Pavlović Bošnjak. Ordinacija se nalazi u Novom Sadu, naselju Bistrica (Novo Naselje), na adresi Bulevar Slobodana Jovanovića 16 (preko puta crkve).

Stomatološka ordinacija trenutno ima dva radna mesta.

Pružamo stomatološke usluge na najvišem nivou, po najsavremenijim svetskim standardima.

Veliko i dugogodišnje predano iskustvo u stomatološkoj praksi dovodi i do evidencije od preko 5000 zadovoljnih pacijenata.

Sa ponosom možemo da Vam ponudimo:

  • visoku stručnu osposobljenost zaposlenih i saradnika
  • najnovije metode u lečenju i tretmanu pacijenata
  • profesionalnu opremu najnovije generacije
  • besplatan pregled i kontrolu zuba

Porodični stomatolog

Kroz program PORODIČNI STOMATOLOG u stomatološkoj ordinaciji Dr Slavica Bošnjak pokušavamo da popravimo sveukupno stanje zuba naših građana ali i da omogućimo da naši pacijenti ostvare značajne uštede pri lečenju zuba.

Kako program PORODIČNI STOMATOLOG funkcioniše? Ukoliko želite da se uključite u ovaj program, potrebno je da dođete u našu ordinaciju i prijavite vašu porodicu u program PORODIČNI STOMATOLOG. U program se mogu uključiti bračni parovi ili roditelji i deca. Po prijavljivanju zakazaćete termine za prvi besplatan pregled za sve članove porodice koje ste prijavili.

Blue tooth icon

Stomatologija za ljude koji vole da se smeju

021 402 188