Dentalni turizam

Dentalni turizam je grana zdravstvenog turizma.

Ljudi širom sveta dolaze u Srbiju radi dobijanja stomatoloških usluga.
To je spoj lepog i korisnog!

Ordinacija Bošnjak samo za Vas obezbediće besplatan smeštaj u vili sa bazenom za ugodan boravak u našem gradu. Kod nas u ordinaciji se vrše sve stomatološke intervencije po neuporedivo nižim cenama nego što je to slučaj u inostranstvu.

Čuveni vodič i magazin “Lonely Planet” proglasio je Novi Sad za jednu od najboljih svetskih gradskih destinacija za turizam u 2019. godini, saopštila je Turistička organizacija Srbije (TOS). Novi Sad, drugi po veličini grad u Srbiji – „Srpska Atina“, našao se na trećem mestu najpoznatijeg svetskog turističkog vodiča, i jedini je srpski grad na toj listi.

Novi Sad svoje novogodišnje odelo “oblači” početkom decembra i vozi nas kočijom kroz zimsku fantaziju okićenim ulicama grada, od Novosadskog “Winter festa”, do “Ledene šume”. U svečanom ambijentu novosadske Sinagoge, uz zvuke “Božićno-novogodišnjih koncerata”, polako nas uvodi u najluđu noć.

Petrovaradinska tvrđava, novosadski muzeji i galerije, fruškogorski manastiri, salaši, čarde jesu skup atrakcija koji čine novosadski turizam tako posebnim. Jednom rečju, Novi Sad je turistička destinacija autentičnih iskustava koja ne treba propustiti.